Wednesday, May 23, 2012

Tornado backdrop in Kansas wedding photos = ฉากหลังทอร์นาโดในรัฐแคนซัสในงานแต่งงาน จริง!
Caleb and Candra Pence tied the knot on Saturday evening in rural Harper County, Kan. But their "I dos" weren't the only event to draw attention. Two large tornadoes were the backdrop for their wedding photos.

"I saw the tornado forming even before the wedding started," Caleb said. "I told my dad but he said not to worry about it."  

The couple was focused on their big day, despite the twisters.

"I was getting married, I really didn't care about the tornado," Caleb said. "I told Candra and she said she didn't want to hear about it right now."

Although it formed the backdrop for their photos, the tornado steered clear of the Pence family farm where the ceremony took place.

But it did do damage on a nearby farmstead elsewhere in Harper County, according to ABC Kansas affiliate,  KAKE.

Caleb told KAKE he knew they were safe because as a Kansas native who has seen many tornadoes over the years, he knew it was headed away from the ceremony.

But it was a first for the bride.

"I'm from Nebraska so I don't see tornadoes. That's the first tornado I've ever seen," Candra told KAKE.

The couple is now on their honeymoon but the wedding tornado will always stay with them, if only through photos.

"The pictures really bring out our personalities actually," Caleb said. "I think God planned for this because it matches both of our personalities. The rodeo community is wild and outgoing and fun. And it sure was wild and fun."

Caleb's mother Carla said the images also capture the essence of Kansas.

"It was very classic: boots, jeans, wheat and tornado. You can't get any better than that for Kansas," she told KAKE.--------------------------------------------------


Caleb และ Candra ผูกโบว์ในเย็นวันเสาร์ในชนบทฮาร์เปอร์มณฑล, Kan แต่ของพวกเขา "ฉัน DOS" ไม่เหตุการณ์เดียวที่จะดึงดูดความสนใจ พายุทอร์นาโดขนาดใหญ่สองมีฉากหลังสำหรับภาพงานแต่งงานของพวกเขา

"ผมเห็นพายุทอร์นาโดสร้างแม้กระทั่งก่อนที่งานแต่งงานเริ่มต้น" Caleb กล่าวว่า "ผมบอกพ่อของฉัน แต่เขาบอกว่าไม่ต้องกังวลกับมัน."

คู่ที่ถูกมุ่งเน้นไปที่วันใหญ่ของพวกเขาแม้จะ twisters

"ผมจะแต่งงานผมไม่ได้ดูแลเกี่ยวกับพายุทอร์นาโด" Caleb กล่าวว่า "ผมบอก Candra และเธอบอกว่าเธอไม่ต้องการจะได้ยินเกี่ยวกับมันตอนนี้".

แม้ว่ามันจะเกิดขึ้นเป็นฉากหลังสำหรับภาพถ่ายของพวกเขา, พายุทอร์นาโดนำทางที่ชัดเจนของฟาร์มของครอบครัวเพนนีที่ทำพิธีเอาสถานที่

แต่มันไม่สนใจความเสียหายในบริเวณใกล้เคียง Farmstead ที่อื่น ๆ ในฮาร์เปอร์มณฑลตามพันธมิตร ABC แคนซัส, Kake

Caleb บอก Kake เขารู้ว่าพวกเขาปลอดภัยเพราะเป็นพื้นเมืองแคนซัสผู้ที่ได้เห็นพายุทอร์นาโดหลายช่วงหลายปีที่เขารู้ว่ามันเป็นหัวออกไปจากพิธี

แต่มันเป็นครั้งแรกสำหรับเจ้าสาว

"ผมมาจากเนบราสก้าดังนั้นผมจึงไม่เห็นพายุทอร์นาโด. ที่พายุทอร์นาโดครั้งแรกที่ฉันเคยเห็น" Candra บอก Kake

คู่อยู่ในขณะนี้เกี่ยวกับฮันนีมูนของพวกเขา แต่พายุทอร์นาโดจัดงานแต่งงานมักจะอยู่กับพวกเขาหากเพียงผ่านภาพถ่าย

"ภาพจริงๆนำออกบุคลิกของเราจริง ๆ " Caleb กล่าวว่า "ผมคิดว่าพระเจ้าวางแผนสำหรับการนี้เพราะมันตรงกับทั้งของบุคคลของเรา. ชุมชนปศุสัตว์เป็นป่าและขาออกและสนุก. และก็แน่ใจว่าเป็นป่าและสนุก."

คาเลบของแม่คาร์ล่ากล่าวว่าภาพที่ยังจับสาระสำคัญของแคนซัส

"It was คลาสสิกมาก:. รองเท้า, กางเกงยีนส์ข้าวสาลีและพายุทอร์นาโดคุณไม่สามารถรับใด ๆ ดีกว่าว่าสำหรับแคนซัส" เธอบอก Kakeที่มา http://news.yahoo.com  ,   กูเกิลแปล

No comments:

Post a Comment