Saturday, May 26, 2012

เรื่องย่อ Angel's Happiness 2012 [Taiwan Dram] ซีรี่ย์ไต้หวัน
ชื่อเรื่อง: 天使的幸福 / Tian Shi De Xing Fu
ชื่อภาษาอังกฤษ: Angel's Happiness / Happiness of an Angel
ประเภท: Modern, romance
จำนวนตอน: 30
สถานี: TBA
ช่วงเวลาออกอากาศ: 2012
  

นักแสดง

 
เรื่องย่อ 天使的幸福 / Tian Shi De Xing Fu / Angel's Happiness / Happiness of an Angel
Xiao Han, who runs a small lodge, is the prettiest girl in the little village on Hainan Island. Her humble background and lowly education makes her unconfident, yet she is still optimistic, hoping for her very own happiness. Jie Luo is the haughty son of a woman who is in command of a big business group. He was asked by his mother to help her in renovating some parts of the island, and thus lived into Xiao Han's lodge. When Jie Luo was trying to purchase some land, he was confronted by some problems, which were soon solved with the help of Xiao Han. Their personalities are miles apart, but when they got to realise each other more through working together, they slowly fell in love. Yet Jie Luo's mother was against them being together, and wanted Xiao Han to leave Jie Luo, in exchange for the continuation of the island's renovation project. For the good of the island, Xiao Han decided to leave him. This dealt a great blow on Jie Luo, and finding Xiao Han became his only job.

Xiao Han couldn't put away this love either, and when Jie Luo's searches finally took effect, he was involved in a car crash moments before they were to meet. On this occasion, Xiao Han returned to Jie Luo's side and pulled him back from Hades. Jie Luo's mother witnessed their love for each other during this period, and no longer prevented them from being together. Braving through several difficult times, Xiao Han and Jie Luo eventually marry each other.  - http://wiki.d-addicts.comXiao Han, ที่ทำงาน Lodge ขนาดเล็กเป็นผู้หญิงที่สวยที่สุดในหมู่บ้านเล็ก ๆ น้อย ๆ เกี่ยวกับเกาะไหหลำ พื้นหลังเจียมเนื้อเจียมตัวของเธอและการศึกษาต่ำทำให้เธอ unconfident ยังเธอยังคงเป็นในแง่ดีหวังเพื่อความสุขของตัวเองมากของเธอ Jie Luo เป็นบุตรชายคนที่หยิ่งผยองของผู้หญิงคนหนึ่งที่อยู่ในคำสั่งของกลุ่มธุรกิจขนาดใหญ่ เขาถูกถามโดยแม่ของเขาเพื่อช่วยเธอในการซ่อมแซมบางส่วนของเกาะและอาศัยอยู่จึงเข้าไปยื่น Xiao Han ของ เมื่อ Jie Luo ได้พยายามที่จะซื้อที่ดินบางที่เขากำลังเผชิญหน้ากับปัญหาบางอย่างซึ่งถูกแก้ไขโดยเร็วด้วยความช่วยเหลือของ Xiao Han บุคลิกของพวกเขาจะห่างออกจากกัน แต่เมื่อพวกเขาได้ตระหนักถึงกันและกันมากขึ้นผ่านการทำงานร่วมกันก็ค่อยๆตกหลุมรัก แต่แม่ของ Jie Luo ของถูกกับพวกเขาอยู่ด้วยกันและต้องการ Xiao Han ที่จะออกจาก Jie Luo ในการแลกเปลี่ยนสำหรับความต่อเนื่องของโครงการปรับปรุงของเกาะ สำหรับที่ดีของเกาะ, Xiao Han ตัดสินใจที่จะปล่อยให้เขา นี้กระทำพัดสูงสุดใน Jie Luo และหา Xiao Han กลายเป็นงานเดียวของเขา

Xiao Han ไม่สามารถนำไปความรักครั้งนี้อย่างใดอย่างหนึ่งและเมื่อมีผู้ค้นหา Jie Luo ของในที่สุดมีผลบังคับเขาได้มีส่วนร่วมในช่วงเวลาที่รถชนก่อนพวกเขาที่จะตอบสนอง ในโอกาสนี้ Xiao Han กลับไปด้าน Jie Luo และดึงเขากลับมาจากนรก แม่ Jie Luo ของพยานรักของพวกเขาสำหรับแต่ละอื่น ๆ ในช่วงเวลานี้และไม่มีการป้องกันพวกเขาจากการถูกกัน Braving ผ่านเวลาที่ยากลำบากหลาย Xiao Han Jie และในที่สุด Luo แต่งงานกัน   No comments:

Post a Comment